1. Al indhold inklusive logoer, tekst, grafik, billeder og videoer er Hannoveraner Denmarks ejendom. Indholdet er beskyttet af loven om ophavsret, og gengivelse eller videredistribution af hjemmesidens informationer i be- eller ubearbejdet form er derfor ikke tilladt uden forudgående skriftlige tilladelse fra Hannoveraner Denmark. .
  2. Hannoveraner Denmark forsøger efter bedste evne at sikre, at alle informationer er så præcise som muligt, men fraskriver os ethvert ansvar for direkte eller indirekte tab og skader, der måtte opstå som følge af brugen af informationerne. Det gælder også eventuelle computervira forårsaget af downloads.
  3. Hannoveraner Denmark kan ligeledes ikke gøres ansvarlig for indholdet (eller mangel herpå) på de websites og eksterne dokumenter, vi linker til.
  4. Formålet med oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende af generel vejledende karakter. Al anvendelsen sker på brugerens eget ansvar.
  5. Hannoveraner Denmark er berettiget til på ethvert tidspunkt at ændre hjemmesidens indhold uden forudgående varsel.
  6. Hjemmesiden og eventuel brug heraf er underlagt dansk ret. Tvister, som opstår ud fra indholdet på hjemmesiden, skal afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.

Personoplysninger behandles i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om persondatabeskyttelse. Ved brug af hjemmesiden eller tilknyttede subsite lagres cookies på brugerens enhed, og du kan læse om Hannoveraner Denmarks cookie politik her.

For yderligere information eller anmodning om korrektion i tilfælde af fejl kontakt venligst Hannoveraner Denmark på admin@hannoveranerdanmark.dk.