https://www.youtube.com/watch?v=StwtIL6zLMw

Hannoveraner kåring 2024

Se frem til en dag fyldt med skønne hannoveranere og godt selskab

OBS OBS
Nyheder vedr. kåring og fremvisning i Hannoveraner forbundet.

Hoppekåring alle aldre:
Det er nu frivilligt om din dressur hoppe skal gå løsspringning, det vil sige det er en mulighed hvis du ønsker det, men skal tilmeldes separat. Springhopper skal selvfølgeligt stadig løsspringes.

2års hopper skal fremvises i grime og løs, det vil sige uden hovedtøj og bid i munden. Ligeledes uden sko. Det er som tidligere muligt at opnå A1.

For 4års hopper er der nu muligt at blive udtaget til Herwart v.d. Decken Schau. For at blive iagttaget skal din hoppe skal gå kåring og rideprøve i dens 4.år. Dommerne beslutter hvilke hopper der skal udtages.

Hannoveraner Avlsforeningen i Danmark byder velkommen til Hoppekåring (Studbook inspection), Rideprøve incl. løsspringning (Mare performance test), 2 års hoppeskue, følskue, føl registrering samt besigtigelse til online Hannoveraner følauktion. Auktionen afvikles medio september 2024.
Hvis din hoppe ikke er kåret i hannoveraner forbundet skal din hoppe kåres samme dag for at kunne aflægge rideprøven.

 Arrangementet foregår på Sjælland d.15 juni på Stutteri G i Lynge (Vrålyngen 22, 3540 Lynge) og i Jylland d. 16 juni på Stutteri Evo (Kronborgvej 32, 6600 Vejen).

Det praktiske:

Hannoveraner Avlsforeningen i Danmark opkræver udelukkende gebyr for Rideprøve, 2 års hoppeskue, følskue samt leje af boks, og første års lokal forenings medlemskab.

Alle gebyrer vedr. Medlemskab og registrering af hopper i Hannoveraner Verband (Hoppekåring), følregistrering, DNA test m.v. opkræves af Hannoveraner Forbundets hovedkontor i Tyskland (Hannoveraner Verband).

Prisliste:

Boks: 700 kr.
2 års hopper: 100 kr.
Rideprøve: 300 kr. 40 €
Følskue: 150 kr.
————————————————
Hoppekåring: 45,00 €
DNA af hopper: 21.00 €
Pas til føl incl. DNA: 117,50 €
Chip registering: 20,00 €
Valgfri navne registrering: 30,00 €

Sidste tilmeldingsfrist den 1/6-2024

Tilmeld dig her: Hannoveraner Kåring 2024

Tilmelding for flere heste: 

Hvis du skal tilmelde mere end 1 hoppe, download dette: Kåring flere tilmeldte Og send den til mail: admin@hannoveranerdanmark.dk

Læs mere om hoppe kåring her: Hannoveraner hoppe kåring

Betaling af: Boks, 2 års hoppe, Rideprøve samt følskue skal ske til Hannoveraner foreningen Danmark:

Reg. nr. 1551
Kontonummer: 10381991
Hvor du tydeligt skriver hvem der indbetaler

Klasser der opkræves, af Tyskland faktureres efter kåringen. Dvs alt der opkræves i Euro skal IKKE indbetales på det danske konto nr.

Normalt starter begge dage omkring kl 10

Om Præmiering:

Mere om Præmiering, hvilket er det ultimative mål for os avlere. Vejen til præmiering er mangfoldig. Der er den klassiske, i.f.m. Hoppe skue, hvor tre til fem årige hopper også med registrering i andre forbund, kan blive premieret. Hertil kommer muligheden for at dressur, spring og military hopper i sporten kan få tildelt titlen gennem at deltage i Hannoveraner sports test. Som noget nyt kan din hoppe fra andre forbund som f.eks DV få overført sin nuværende præmiering, også selvom den ikke er på listen over Hannnoveraner præmieringer, samt hoppen kan på lige fod med Hannoveraner registrerede hopper deltage i udtagelsen til denne titel, når de kåres. I vores marts udgave af det digitale medlemsmagasin er der en artikel af Ulrich Hahne (avlsleder for H.V.) med flere detaljer.