Tag med Hannoveraner foreningen Danmark til Tyskland 9. – 10. September 2023

Vi besøger både kendte springavlere og dressuravlere, til inspiration for alle avlere.

Vi tager med bussen fra Allerød over Kolding og videre til Tyskland. Bussen stopper undervejs og samler deltagere op efter behov.

DAG nr. 1

  1. Stop på turen er springavlerfamilien Eggers, der i 3 generationer har avlet hannoveranske spring- og dressurheste med internationale konkurrenceresultater. De lægger vægt på at hoppefundamentet har været afprøvet i konkurrence før de sættes ind i avlen. www.reitstall-eggers.de
  2. Rabeler Reit- und Zuchthof i Winsen/Borstel.  En Hannoveraneravlerfamilie med eksklusiv avlsfilosofi: ”Kun det bedste er godt nok”. For familien har det ført til topresulteret indenfor både avl og sport både indenfor spring og dressur. https://rabeler.de
  3. Hingststationen Klosterhof Medingen, som er ejet af familien Wahlers. De har været toneangivende indenfor først Trakheneravl (avler af tophingsten Caprimond) derefter indenfor dressuravl og nu på det sidste har de også interessante springhingste på programmet. https://klosterhof-medingen.de
  4. Overnatning på Niedersachenhof i Verden, hvor vi indlogeres i hyggelige dobbeltværelser (ved enkeltværelse er der mindre tillæg). Her bliver vi budt på en buffet med 2 hovedretter, salatbar og dessert. https://www.niedersachsenhof-verden.de/

DAG nr. 2

  1. Efter morgenmaden på hotellet går vi over vejen til Hannoveranernes hovedkvarter, hvor vi bydes velkommen af ”Hannoveraner International” og får en kort introduktion inden turen går videre.
  2. Zuchthof Schwartze Hof hos Familien Baumgart. Hannes Baumgart er medlem af Hannoveraner Verbands avlsledelse. Derudover er familien kendt for at avle meget succesfulde avlshopper og kendte avlshingste samt mange internationale sportsheste på Grand Prix niveau. https://schwartze-hof.de/
  3. Turens sidste stop er ”toppen af kransekagen”: Gut Schönweide – et eksklusivt nyere stutteri med høje ambitioner i det Holstenske Schweiz mellem Lübeck og Kiel. Schönweide køber kun ind af allerbedste kvalitet, som f.eks. årets Old. Siegerhingst Bon Esprit (Bon Courage x Sezuan) og Hann. præmiehingsten Sky (Sezuan x Sir Donnerhall I) med 9,75 for ridelighed – fremmedrytter og Hauptpræmiehingsten Follow Him`s Schönweide. Stutteriet har desuden egen avl på udvalgte avlshopper. https://www.schoenweide.de

Deltagere:

Denne tur er for alle avlere og hesteinteresserede uanset avlsforbund. Vi håbet at kunne fylde bussen med topmotiverede hestefolk og satser på et rimeligt budget.

Pris:

Omkring 1.950 kr. for medlemmer alt efter deltager antal.

Som en særlig gestus tilbyder vi et gratis medlemskab af den Danske Hann. Forening for året 2023 for ikke-medlemmer, der deltager på turen.

Nøjagtig tidsplan følger senere ifm. tilmelding

Tilmeldingen er nu åben!

Beløbet indbetales ved bankoverførsel til – Regnr.: 1551 Kontonr.: 0010381991 Navn skal anføres ved bankoverførselen.